Uw handen beter beschermd

De handschoen die dubbel werk doet. De ultrasterke BLACK-FIRE* nitrile onderzoekshandschoen is bruikbaar langs twee kanten: zwart of oranje en biedt visuele lekdetectie. Zo bent ook u weer wat beter beschermd.

Europese optische kwaliteit

Topkwaliteit colposcopen: modulair, integreerbaar en met een uitmuntende verhouding prijs-kwaliteit. Europees kwaliteitsproduct.

Met Dawes-Redman analyse tool

De compacte Sonicaid Team 3 met analyse-tool volgens Dawes-Redman criteria levert u simpelweg betrouwbare én snellere metingen op.


Arseus Medical legt een belangrijke focus op artsen-specialisten en biedt efficiënte diagnostische en therapeutische oplossingen. Daarnaast levert Arseus Medical systemen voor patiëntenmonitoring en behandeling in kritische en subkritische zorg, zowel binnen als buiten het ziekenhuis. Tevens ondersteunt Arseus Medical specialisten met infrastructuur en medische middelen voor een efficiënte en up-to-date praktijk.

Wij bieden onze klanten uitstekende oplossingen, omdat we de efficiëntie en de kwaliteit van het resultaat verbeteren en de complexiteit en de kosten verminderen. Wij stellen onze klanten in staat hun professionaliteit te verhogen en zich volledig op hun patiënten te richten.

Onze missie is om dé partner te zijn die innovatieve oplossingen biedt aan alle professionals, zowel in ziekenhuizen als in de rest van de zorgsector.

Met sterke merken, exclusieve distributieovereenkomsten en een hoge toegevoegde waarde is Arseus Medical in staat om zich van de concurrentie te onderscheiden.Arseus Medical is stevig verankerd in de Benelux met toegewijde professionele teams die onze klanten ondersteunen.