Samen sterk in de zorg voor de patiënt


Van Hopplynus Ophtalm maakt deel uit van Arseus Medical Group, topspeler én referentie in België in de distributie van medische en paramedische producten en hulpmiddelen die voldoen aan alle noden van de gezondheidszorg. De activiteiten van de groep zijn gestructureerd rond expertisedomeinen die de beste merken ter wereld voorstellen.

De meer dan 140 medewerkers van Arseus Medical Group zetten zich elke dag opnieuw in om concreet vorm te geven aan een sterk engagement: "Driving superior care”. Een inspirerende missie om samen met de zorgverleners mee te bouwen aan een betere zorgomgeving.

Want het welzijn van de patiënt en de bevolking staan voor hen centraal. Zij streven voortdurend naar oplossingen die voor beide partijen een meerwaarde betekenen, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en een langetermijnsamenwerking.
 

ONZE WAARDEN

phpc0pmuM Betrokken
De relatie met onze klanten staat centraal. Hun visie is ons startpunt. Samen ontwikkelen we efficiënte oplossingen die nuttig zijn voor de patiënt. Onze klanten helpen om hun activiteiten te optimaliseren, dat maakt ons trots.
 
phpc9eBa0 Betrouwbaar  
Transparant, eerlijk en loyaal. Voor ons is een woord een woord. Onze communicatie verloopt open en integer. Nakomen van afspraken is een evidentie. Zowel met collega’s, partners als klanten.
 
phpOUjucT Bevlogen  
Mensen en hun gezondheid in alle fasen van het leven, dat inspireert en motiveert ons. Het algemeen patiëntenwelzijn drijft ons. Onze job is een passie. Zorgen voor een betere en performantere gezondheidszorg, deze ambitie delen we met de zorgverstrekkers.
   
phpTcnvoQ Bewust  
Elke dag bouwen we aan een duurzame vertrouwensrelatie met onze collega’s, partners en klanten. Door onze ecologische voetafdruk te verkleinen, zorgen we voor een meer duurzame samenleving. Want gezondheid en milieu hebben hetzelfde perspectief: onze toekomst.
   
phpMvJUiQ Benieuwd  
Een wereld die volop verandert vraagt flexibiliteit. Anders durven denken én doen. Continu bijblijven, proactief reageren met innovatieve oplossingen en die meteen toepassen. Want morgen begint vandaag.


ISO GECERTIFICEERD

phpKQjow5 Van Hopplynus Ophtalm is ISO 9001:2015 gecertificeerd.