Click here to get some 360° inspiration for your new practice. 

Click here and download our brochure with the best of the best in eye surgery.

Opticians Mondays! Speciaal voor opticiens en optometristen staan nog 2 interessante webinars gepland. Zoals de naam laat vermoeden gaan deze door op maandag, telkens van 10.30 tot 12.00 uur. Een Franstalig webinar is voorzien van 12.30 tot 14.00 uur. Klik op onderstaande links om u rechtstreeks en gratis in te schrijven op ons webinarplatform. Als u al eerder inschreef, dan bent u ook op het nieuwe platform geregistreerd. U krijgt nog automatisch een reminder via e-mail.

Door omstandigheden zijn wij genoodzaakt de planning te wijzigen. De nieuwe data vindt u hieronder:

Van Hopplynus Ophtalm, onderdeel van de Arseus Medical groep, legt een belangrijke focus op oogartsen en oogchirurgen en biedt efficiënte en erkende diagnostische en chirurgische oplossingen. Wij bieden onze klanten uitstekende oplossingen, omdat we trachten de efficiëntie en de kwaliteit van het resultaat te verbeteren en de complexiteit en de kosten te verminderen. Wij stellen onze klanten in staat hun professionaliteit te verhogen, zodat zij zich volledig kunnen richten op hun patiënten.

Onze missie is dé partner te zijn die innovatieve oplossingen aanbiedt aan oogartsen en oogchirurgen, zowel in ziekenhuizen als in privépraktijken. Dankzij de exclusieve distributieovereenkomsten met sterke merken zoals Haag-Streit Diagnostics, Heidelberg Engineering, Nidek en Ziemer Ophthalmology, een expertise en ervaring van meer dan 80 jaar en een hoge toegevoegde waarde is Van Hopplynus Ophtalm in staat om zich van de concurrentie te onderscheiden.