Heine gebruikt voortaan enkel nog LED als lichtbron. De meeste Heine-instrumenten zijn upgradable met een originele Heine LED-module. Klik hier voor meer info. Vraag info bij uw vertegenwoordiger of via de klantendienst: info@vho.be

Basic Chalazion set or any other combination on request. Excellent value for money.

Call 0800 76 773 or send an e-mail to info@vho.be

Click here to get some 360° inspiration for your new practice. 

Click here and download our brochure with the best of the best in eye surgery.

Van Hopplynus Ophtalm, onderdeel van de Arseus Medical groep, legt een belangrijke focus op oogartsen, oogchirurgen en opticiens. Van Hopplynus Ophtalm biedt efficiënte en erkende diagnostische en chirurgische oplossingen. Met Van Hopplynus Ophtalm aan uw zijde verbetert u de kwaliteit van uw zorg en vermindert u de complexiteit en kosten. Wij stellen onze klanten in staat hun professionaliteit te verhogen, zodat zij zich volledig kunnen richten op hun patiënt.

Onze missie is de partner te zijn die innovatieve oplossingen aanbiedt aan oogartsen, oogchirurgen, optometristen en opticiens. Dankzij onze exclusieve distributie-overeenkomsten met topmerken zoals Haag-Streit Diagnostics, Heidelberg Engineering, Nidek en Ziemer Ophthalmology, een expertise en ervaring van meer dan 80 jaar én een hoge toegevoegde waarde is Van Hopplynus Ophtalm in staat om zich van de concurrentie te onderscheiden. Van Hopplynus Ophtalm beschikt over een gespecialiseerd technisch team zodat uw apparatuur, ook na vele jaren, perfect functioneert.