Ziekenhuisspecialisaties

Tijdelijke prijsstijging handschoenen

Vanwege de huidige marktomstandigheden zijn we genoodzaakt met ingang van 15 juli 2020 de prijzen van de onderzoekshandschoenen tijdelijk te verhogen. Wij danken u voor uw begrip.

Lees hier de volledige communicatie.
 

Bewaar uw lege 1 liter flessen Hypro Medical & Hypro Technical

Ten gevolge van het Covid 19-virus zullen we binnenkort geconfronteerd worden met een tekort aan onze 1 liter flessen Hypro medical 3% en Hypro technical 7%. Houd daarom de 1 liter flessen bij zodat wij de producten in 5 liter flessen kunnen leveren en u ze kunt hervullen en gebruiken waar nodig. Bedankt voor uw medewerking. Lees hier de volledige communicatie.


Arseus Medical legt een belangrijke focus op artsen-specialisten en biedt efficiënte diagnostische en therapeutische oplossingen. Daarnaast levert Arseus Medical systemen voor patiëntenmonitoring en behandeling in kritische en subkritische zorg, zowel binnen als buiten het ziekenhuis. Tevens ondersteunt Arseus Medical specialisten met infrastructuur en medische middelen voor een efficiënte en up-to-date praktijk.

Wij bieden onze klanten uitstekende oplossingen, omdat we de efficiëntie en de kwaliteit van het resultaat verbeteren en de complexiteit en de kosten verminderen. Wij stellen onze klanten in staat hun professionaliteit te verhogen en zich volledig op hun patiënten te richten.

Onze missie is om dé partner te zijn die innovatieve oplossingen biedt aan alle professionals, zowel in ziekenhuizen als in de rest van de zorgsector.

Met sterke merken, exclusieve distributieovereenkomsten en een hoge toegevoegde waarde is Arseus Medical in staat om zich van de concurrentie te onderscheiden.Arseus Medical is stevig verankerd in de Benelux met toegewijde professionele teams die onze klanten ondersteunen.