Bewaar uw lege 500 ml pompjes Dermavital

Ten gevolge van het Covid 19-virus worden we geconfronteerd met een groot tekort aan onze 500 ml pompjes (art.1013551, 1509719, 1017776, 1532582). Hou uw lege 500 ml flessen daarom goed bij zodat wij de producten in 5 liter flessen kunnen leveren en u ze kunt hervullen. Zo kan u blijven genieten van onze Dermavital bodymilk, badcrème en waslotion. Alvast dank voor uw medewerking. 

Care Catalogus

Wenst u een overzicht te krijgen van onze producten voor uw woonzorgcentra ? Download nu onze gloednieuwe catalogus.

Medicatiewagens & verpleegpost

Wiegand medicatiewagens staan garant voor superieure kwaliteit en perfecte hygiëne dankzij de sanitized zilverionen op het oppervlak. Contacteer onze productspecialisten voor een medicatiewagen op maat van uw afdeling, of de inrichting van uw verpleegpost voor een zo efficiënt mogelijk medicatieverdeling.

Tijdelijke prijsstijging handschoenen

Vanwege de huidige marktomstandigheden zijn we genoodzaakt met ingang van 15 juli 2020 de prijzen van de onderzoekshandschoenen tijdelijk te verhogen. Wij danken u voor uw begrip.

Lees hier de volledige communicatie.

Arseus Medical legt een belangrijke focus op de zorgsector en dit zowel op woon- en zorgcentra als op de thuisverpleegkundige. Naast het ruime aanbod van medisch materiaal en verbruiksartikelen, reikt Arseus Medical u de geschikte oplossingen aan inzake bad- en transfersystemen, hygiëne- en verzorgingsproducten en ergonomie. Daarnaast ondersteunt en adviseert Arseus Medical u inzake medicatiebedeling en fixatiebeleid. Bovendien staat er een team van opgeleide bandagisten klaar om de gepaste oplossing te vinden voor uw patiënten.

Arseus Medical biedt u als klant uitstekende oplossingen, omdat we de efficiëntie en de kwaliteit van het resultaat verbeteren en de complexiteit en de kosten verminderen. Wij stellen onze klanten in staat hun professionaliteit te verhogen en zich volledig op hun patiënten te richten.

Onze missie is om dé partner te zijn die innovatieve oplossingen biedt aan alle professionals binnen de zorgsector.

Met sterke merken, exclusieve distributieovereenkomsten en een hoge toegevoegde waarde is Arseus Medical in staat om zich van de concurrentie te onderscheiden. Arseus Medical is stevig verankerd in de Benelux met toegewijde professionele teams die onze klanten ondersteunen.

 

phpjuygnB