De bandagist ... Uw partner in mobiliteit, stoma & incontinentie, thuiszorg en orthopedie

Elke patiënt is uniek met zijn eigen verhaal. Daarom vinden we het bij Arseus Medical erg belangrijk dat er steun op maat wordt gegeven. Samen met de patiënt en zijn familie gaat de bandagist op zoek naar de beste oplossing om zijn zelfstandigheid te waarborgen en een optimaal comfort te schenken. Heeft u vragen? Bel 03 830 73 07 of mail info.banda@arseus-medical.be.

Wij zorgen voor uw mobiliteit

Loophulpen, rolwagens, scooters, fietsen ... Wij bieden mobiliteitshulpmiddelen aan afgestemd op de behoeften van de patiënt zodat hij of zij zijn vrijheid zo lang mogelijk kan behouden.

>> Bekijk hier een greep uit ons aanbod.

Stoma & incontinentie

Iedereen met een stoma of incontinentieprobleem heeft het recht een normaal leven te leiden. Daarbij is het juiste advies en ondersteuning heel belangrijk. Ons team bekijkt samen met u wat de geschikte oplossing is voor uw behoeften inzake stoma of incontinentie in alle discretie.

>> Bekijk hier een greep uit ons aanbod.

Thuiszorg

Thuis, in zijn of haar vertrouwde omgeving, is de plek waar mensen het liefst zolang mogelijk kunnen blijven. Thuiszorg kan hierbij helpen. Wij bieden oplossingen om een maximale zelfstandigheid en optimaal comfort te garanderen tijdens elk moment van de dag op elke plaats in het huis.

>> Bekijk hier een greep uit ons aanbod.
 

Orthopedie

Therapeutische, elastische kousen, bandagen & braces, prefab of maatwerk orthesen ... Met onze orthopedische oplossingen zorgen wij ervoor dat u tot op hoge leeftijd kan genieten van een actief leven, vrij van klachten.

>> Bekijk hier een greep uit ons aanbod.
 

Terugbetaling mobiliteitshulpmiddel

Wie door chronische ziekte, ouderdom of een beperking een mobiliteitshulpmiddel nodig heeft om zich te verplaatsen, kan een aanvraag indienen om via de Vlaamse Sociale Bescherming (VSB) een tegemoetkoming te krijgen. Een rolstoel, elektrische scooter, driewielfiets ... Download hier het medisch voorschrift dat u aan de verstrekker moet afgeven om een tegemoetkoming aan te vragen voor een mobiliteitshulpmiddel. Voor meer info kan u ook surfen naar www.vlaamsesocialebescherming.be

>> Download hier het medisch voorschrift

Arseus Medical is gespecialiseerd in de levering van medische en paramedische producten en hulpmiddelen die voldoen aan alle noden van de gezondheidszorg. Elke dag zetten de medewerkers zich in om concreet vorm te geven aan een sterk engagement: "Driving Superior Care". Een inspirerende missie om zamen met zorgverleners mee te bouwen aan een betere zorgomgeving. Want het welzijn van de patiënt staat voor hen centraal.