Ziekenhuisspecialisaties

Niet-invasieve beademing met Vapotherm Hi-VNI

Vapotherm Hi-VNI is het alternatief voor drukgebaseerde beademingsmethodes zoals CPAP en NIPPV, dankzij een geperfectioneerde vorm van high-flow neuscannula.
Hi-VNI staat garant voor een volledige "uitwassing" van dode ruimte bij het uitademen en voorkomt het herinademen van achtergebleven CO2. Uitstekende comfortervaring voor de patiënt die normaal kan praten, eten en drinken tijdens de beademing. 

Vyaire het wereldmerk in beademing

Vyaire, het vroegere Carefusion, is een dynamisch bedrijf en altijd op zoek naar oplossingen met echte meerwaarde. Arseus Medical is sinds jaren exclusief verdeler en servicepunt voor het luik beademing van Vyaire.
Recent werden twee gereputeerde merken toegevoegd aan het Vyaire-portfolio: Acutronic, bekend van zijn Fabian en Monsoonapparatuur en Imt-Medical met de Bellavista productrange voor invasieve beademing. 
Meer info over Fabian. Meer info over Bellavista.

Skin-to-skin care is the best practice for all newborns

(bron: World Health Organization)
Het belang van huid-op-huidcontact is het basisidee achter elk Benjamin Care product. Door ouders rechtstreeks te betrekken in het zorgtraject van de vroeggeborene of zieke baby, door intensief te "buidelen" en te "kangoeroeën", kunt u het verschil maken en uw outcome aanzienlijk verbeteren. Ouders kunnen nu op een aangename manier participeren in de ziekenhuiszorg voor hun baby.

Deze unieke en kwalitatieve producten worden in België exclusief verdeeld door Arseus Medical.